СК «ВУСО»: крок назустріч спортивній молоді! > СК«ВУСО»

СК «ВУСО»: крок назустріч спортивній молоді! > СК«ВУСО»

В рамках соціальної підтримки спортивної молоді, страхова компанія «ВУСО» підтримала команду «Бастіон», яка бере участь у Вищій лізі з міні-футболу першості міста Донецька. Хлопці встигли зіграти двічі в чемпіонаті, і, якщо в першій грі вони з суперником задовольнились нічиєю, то вже у другій здобули перемогу з рахунком 4:1 і тепер з чотирма очками займають 5-й рядок в турнірній таблиці. Хочеться зазначити, що на футболках у хлопців відтепер красується адреса сайту СК «ВУСО», на якому вже запущено новий онлайн-сервіс, що дозволяє оформити договір страхування КАСКО, ОСАГО, добровільної автоцивілки, страхування майна, страхування від нещасного випадку, медичного та туристичного страхування через Інтернет, не виходячи з будинку або офісу. Основними перевагами оформлення договору страхування онлайн є економія часу і грошей. Наприклад, оформити поліс ОСАГО можна дешевше на 20%, а КАСКО - на цілих 30%.
    Хлопці, на футболках яких вказано адресу сайту СК «ВУСО», самі змогли відчути переваги: власники автомобілів оформили поліс ОСАГО на www.vuso.ua. Їм сподобався сервіс і вони прийшли в компанію з пропозицією партнерства. Враховуючи те, що спорт всіляко підтримується керівництвом компанії, було прийнято рішення посприяти і цій молодій та обдарованій команді. Нагадаємо, що зовсім нещодавно страхова компанія виступила партнером ралійного екіпажу «Денис Сидоров-Олександр Бондарєв», який успішно виступає на трасах України.
   За словами керівництва компанії, мова зовсім не йде про який-небудь піар або саморекламу. Компанія допомагає спортсменам абсолютно безкорисливо. Та найприємнішою подякою від футболістів будуть їх результати на футзальних полях.

Для цієї сторінки переклад на Вашій мові відсутній


Цей вебсайт використовує cookies.
Залишаючись на сайті, ви погоджуєтесь з Політикою конфіденційності та Правилами щодо файлів cookie.

Приймаю

Підпишіться на розсилку та отримуйте спеціальні пропозиції!📣