СК VUSO і SkyUp Airlines оголосили про співпрацю > СК«ВУСО»

СК VUSO і SkyUp Airlines оголосили про співпрацю > СК«ВУСО»

Партнерство VUSO з українською  авіакомпанією — вигідна перспектива для розвитку безпечного туризму. Голова Правління СК VUSO прокоментував співпрацю з новими партнерами.

Туризм в часи пандемії

Сьогодні, коли світ поступово повертається до подорожей та активного відпочинку після спалаху пандемії, безпека кожного туриста на першому місці.

Тож, для всіх подорожуючих є гарна новина. В червні 2021 року страхова компанія VUSO та SkyUp Airlines оголосили про початок співпраці. Відтепер кожен, хто відправляється у подорож або відрядження, може швидко укласти договір туристичного страхування при купівлі авіаквитків на сайті SkyUp Airlines. 

Компанії спільно розробили страховий продукт, який відповідає сучасним потребам клієнтів авіакомпанії. Медичне страхування, страхування від скасування поїздки, втрати багажу та інших непередбачених подій при поїздках за кордон та в межах України — відтепер можна просто захистити себе, додавши відповідну опцію під час оформлення авіаквитка.

VUSO & SkyUp — гарантія безпечних подорожей

СК VUSO займає першість у туристичному страхуванні за підсумками минулого року, вже 20 років враховує потреби своїх клієнтів, пропонує актуальні страхові послуги та постійно вдосконалює свій сервіс. Це підтверджують численні позитивні відгуки страхувальників та партнерів, серед яких банки, автосалони, рітейлери, мобільні оператори, мережі АЗК, представники онлайн бізнесу та ін. 

SkyUp Airlines — українська авіакомпанія, яка здійснює регулярні рейси у більше ніж  60 країн світу. У червні 2021 року SkyUp Airlines здійснила рекордну кількість рейсів за весь період своєї діяльності, а саме 1 920 пасажирських перевезень.

На думку представників компаній ця колаборація має позитивно вплинути на розвиток безпечного туризму. Окрім комфортного перевезення та доступних авіаквитків, клієнти SkyUp Airlines можуть не витрачати час на пошук страхової компанії та укладення договору страхування. Квиток і страховий поліс можна придбати одночасно та мати під рукою в будь-якій точці світу, достатньо лише відкрити особистий кабінет на сайті авіакомпанії чи зайти в поштову скриньку. 

Які ризики покриває VUSO у співпраці зі SkyUpAirlines

Програма розроблена у вигляді конструктора, який дає змогу клієнту обрати саме те, що йому необхідно під час перебування у подорожі.  Договір страхування може включати організацію та покриття медичних витрат, передбачає компенсацію фінансових витрат, пов'язаних з неможливістю здійснення поїздки чи пошкодженням, втратою багажу клієнта. У будь-якій частині світу кожен мандрівник може отримати підтримку 24/7 від кваліфікованого асистансу. Тому туристи можуть не хвилюватися, адже обрали надійну страхову компанію VUSO.

“Нам безумовно приємно і почесно співпрацювати зі SkyUp Airlines — одним з найяскравіших представників українських авіакомпаній. Впевнені, що наші страхові послуги допоможуть організувати комфортну подорож пасажирів на крилах SkyUp Airlines”— зазначає Голова Правління СК VUSO Артюхов Андрій Вікторович.

 

Для цієї сторінки переклад на Вашій мові відсутній


Цей вебсайт використовує cookies.
Залишаючись на сайті, ви погоджуєтесь з Політикою конфіденційності та Правилами щодо файлів cookie.

Приймаю

Підпишіться на розсилку та отримуйте спеціальні пропозиції!📣