Режим роботи під час воєнного стану > СК«ВУСО»

Режим роботи під час воєнного стану > СК«ВУСО»

Друзі, клієнти, партнери, колеги!

У цей складний для України час ми продовжуємо працювати для вас!

Правління VUSO та всі ключові служби лишаються в Україні для забезпечення безперебійного надання страхових послуг для наших клієнтів.

Технічний асистанс, Медичний асистанс, врегулювання та клієнтська підтримка – всі працюють 24/7. 

Пріоритетом для нас, як і раніше, є виконання зобов’язань перед клієнтами, партнерами та командою VUSO. 

Всі договори страхування з VUSO є чинними та продовжують діяти на визначених ними мовах. Звертаємо увагу, що події за випадками, що є прямим наслідком військових дій, є виключеннями зі страхових випадків і не покриваються договорами страхування. Дія договорів не поширюється на зони військових конфліктів. Але в частині основного покриття (ризиків, передбачених договорами страхування) – страхове покриття, як і раніше, діє в повному обсязі. Наприклад, за полісами КАСКО та «автоцивілки» поліс діє в разі пошкодження авто внаслідок ДТП на дорозі (а не внаслідок потрапляння снаряду) тощо. 

За полісами туристичного страхування ми організовуємо надання медичної допомоги для українських туристів за кордоном через міжнародний асистанс. А для клієнтів, які не встигли повернутися з-за кордону до введення воєнного стану, є можливість швидкого оформлення / продовження дії договорів страхування з-за кордону через сайт VUSO.

За полісами добровільного медичного страхування до послуг застрахованих осіб мережа наших партнерів-медичних клінік по всій території України, які продовжують надавати медичну допомогу, з врахуванням наявних в регіонах можливостей. Ми «тримаємо руку на пульсі» щодо статусу їх роботи, пошуку необхідних медичних препаратів та організації медичної допомоги для клієнтів VUSO. 

Як і раніше, за всіма полісами VUSO діє спрощена система врегулювання страхових випадків з можливістю дистанційного обміну документами в електронній формі. 

В будь-якому разі, при настанні події – повідомляйте VUSO, і ми кожен випадок розглянемо та прийматимемо рішення індивідуально. 

В регіонах ми працюємо в штатному режимі (в тому числі дистанційно), аби Ви мали безперебійний доступ до страхових послуг та сервісів. Графік роботи залежить від конкретної ситуації в кожному місті, для убезпечення наших клієнтів та працівників. В порівняно спокійних регіонах України є можливість відвідання офісу (за необхідності). 

Більшість наших послуг доступні онлайн через веб-сайт.

Для українців, які виїжджають за кордон, встановлені спеціальні тарифи на поліси міжнародного автомобільного страхування «Зелена картка» (ціну знижено на 50%), а також на продовження дії полісів для туристів, які лишились за кордоном (ціну знижено на 40%). 

Що стосується поточної діяльності, оскільки частина служб компанії (в тому числі фінансових) розташована в «гарячих» точках – з цієї причини можливі незначні затримки у виконанні  окремих операцій, в тому числі проведенні оплат. Разом з тим, ми робимо і будемо робити все можливе для подолання цих викликів та забезпечення безперебійної роботи компанії, збереження команди та розвитку VUSO. Впевнені, що збереження і розвиток бізнесу сьогодні – це внесок в майбутнє України. 

Ми беззаперечно віримо в нашу Україну! Допомагаємо нашим ЗСУ. 

VUSO перерахували 1 млн грн на потреби наших захисників. І закликаємо всіх наших партнерів, клієнтів та колег також долучитись до цієї підтримки.

Працюємо, тримаємось, не панікуємо! 

Україно, ми з тобою!

Цей вебсайт використовує cookies.
Залишаючись на сайті, ви погоджуєтесь з Політикою конфіденційності та Правилами щодо файлів cookie.

Приймаю

Підпишіться на розсилку та отримуйте спеціальні пропозиції!📣