Ралі в Україні - завершився останній етап! > СК«ВУСО»

Ралі в Україні - завершився останній етап! > СК«ВУСО»

У жовтні в Івано-Франківську пройшов завершальний шостий етап чемпіонату України «Ралі Трембіта». Довжина дистанції склала 405.89 км , при цьому 115.62 км гоночної траси склали спеціальні ділянки. «Ралі Трембіта» - один з найскладніших гравійних етапів у всьому чемпіонаті, тому що траса є новою і лише деякі з учасників трохи знайомі з нею, що згодом і вплинуло на кількість машин, що дійшли до фінішу. З 40 екіпажів, що стартували до фінішу доїхало лише 25, серед яких опинився і екіпаж Дениса Сидорова, партнером якого виступає страхова компанія « ВУСО ».
  Детальніше зупинимося на виступі екіпажу «Денис Сидоров - Олександр Бондарєв» на «Ралі Трембіта». Оскільки це був перший етап на повнопривідної техніці по швидкісних гравійним етапам Західної України , то обов'язково були необхідні тести перед гонкою. Ресурс двигуна був вже на межі поломки, але без тестів їхати було б небезпечно .
  За словами Дениса Сидорова, «З перших же метрів вирішили їхати швидко - час, проведений на офіційних тестах, не минуло дарма, і ми відразу стали показувати хороший час . Розпочатий дощ теж не засмутив нас. Так склалося, що майже всі гонки в цьому році були дощовими, тому ми точно знали, чого чекати.
  Результат, який показала команда, дозволив фінішувати на 4-й позиції в класі і 6 -й в абсолютному заліку, випередивши гостей з Туреччини та багатьох титулованих спортсменів. Наші спортсмени добилися найкращих результатів серед всіх українських спортсменів, які сіли за техніку повного приводу в останні 2 роки. За підсумками цієї гонки вони зайняли 137-е місце в світі серед всіх ралійних спортсменів за версією міжнародної асоціації ралійних гонщиків (IRDA) і 38-е місце серед всіх пілотів у світі на техніки даного класу. До слова, цей рейтинг міг би бути і вище, якби гонщики не пропустили 2 гонки Чемпіонату України, що пов'язано з поломкою автомобіля на одному з етапів.
  Для першого сезону виступ екіпажу «Денис Сидоров - Олександр Бондарєв», постійним партнером якого є страхова компанія «ВУСО» дуже гідне і сильне незважаючи на високий рівень конкуренції і проблеми з автомобілем на деяких етапах.
  СК «ВУСО» дякує гонщиків за гарний виступ і бажає їм визначних перемог у майбутньому!

Цей вебсайт використовує cookies.
Залишаючись на сайті, ви погоджуєтесь з Політикою конфіденційності та Правилами щодо файлів cookie.

Приймаю

Підпишіться на розсилку та отримуйте спеціальні пропозиції!📣