Про сміливих: Микола Кудько ⭐ СК VUSO

Про сміливих: Микола Кудько ⭐ СК VUSO

Сміливість – слово, яке описує кожного українця. Наш народ героїчно протистоїть російським військам, які посягнули на нашу територію та свободу.  Всі об’єднались заради однієї мети – перемоги України. Не буде перебільшенням, якщо ми скажемо, що у цій війні бореться кожен і кожна: хтось воює, хтось волонтерить, хтось донатить. І працівники нашої компанії не виняток. 

Кожен з нас пам’ятає ранок 24 лютого 2022 року. Під звуки сирен багатьом довелося покинути власні домівки, інші ж вирішили стати на захист власної громади. Так вчинив і заступник директора Департаменту врегулювання моторних ризиків Микола Кудько.

“24 числа я вийшов надвір і побачив, що у людей якась паніка. Всі почали телефонувати казати: “Почалося”. В Києві з’явились затори, люди бігали по банкоматах і знімали гроші. Я лише зайшов в магазин, подивився, яку їжу треба купити. Бачив, що на заправках були великі черги. Люди масово почали кудись тікати, і йдеться не лише про жінок, а й про чоловіків. Всі чомусь поїхали, замість того, щоб захищати країну. Але я нікуди їхати не збирався”, – каже Микола.  Він до останнього не вірив у те, що повномасштабне вторгнення все ж почнеться: “В мене не було ніяких здогадок… 23 лютого ми з моїм товаришем о десятій вечора  повертались додому із тренажерного залу і жартували”

Вже 25 лютого він приєднався до добровольців у Золочівській громаді, які вирішили долучитись до Сил територіальної оборони. “Там зібралися чоловіки призовного віку, які й мали захищати свою територію. Всіх зібрала сільська рада і видала зброю. Кожному знайшли місце, поставили на блокпости та розподілили на чергування. Нас, напевно, було чоловік 700 на всю громаду. І тоді ми стали на захист своєї території”, – додає він.

Лише в середині березня Микола офіційно став частиною добровільного формування територіальної громади після підписання контракту. Тепер він захищає нашу країну вже у лавах Збройних сил України. 

Ми дякуємо всім, хто боронить нашу країну зі зброєю в руках і, ризикуючи власним життям, наближає омріяний день перемоги над росією. 

Слава Україні!

Для цієї сторінки переклад на Вашій мові відсутній


Цей вебсайт використовує cookies.
Залишаючись на сайті, ви погоджуєтесь з Політикою конфіденційності та Правилами щодо файлів cookie.

Приймаю

Підпишіться на розсилку та отримуйте спеціальні пропозиції!📣