Понад 1 000 000 грн за промисловий дрон > СК«ВУСО»

Понад 1 000 000 грн за промисловий дрон > СК«ВУСО»

Найбільша виплата в страхуванні дронів від СК VUSO. Власник промислового дрона отримав матеріальну компенсацію в повному обсязі згідно з договором страхування.

Нові технології поруч. Промисловці України вже активно використовують дрони для оптимізації та автоматизації частини своїх процесів. Разом з інноваціями з'являються нові ризики, котрі потребують відповідного захисту. Страхова компанія VUSO однією з перших розробила відповідний продукт і розпочала страхування дронів.

В основі всіх продуктів компанії закладається якісний сервіс. У розумінні VUSO сервіс — це мінімум дій з боку клієнта як для укладання договору, так і для отримання страхового відшкодування. Незалежно від складності страхового продукту чи випадку фахівці VUSO дотримуються цього принципу та виконують всі обов'язки компанії, передбачені договором страхування. 

На початку року СК VUSO застрахувала промисловий дрон. І вже в липні стався страховий випадок: під час обстеження промислового об'єкта апарат втратив керування, в результаті чого відбулося зіткнення. Внаслідок події дрон отримав серйозні ушкодження, які не підлягали ремонту. Фахівці компанії оперативно зібрали всі необхідні матеріали для прийняття коректного рішення, і 22 липня 2021 року власник дрону отримав виплату у повному обсязі згідно з договором страхування.

Даний випадок став перевіркою в новому напрямку страхування дронів, котру успішно пройшла страхова компанія VUSO. Клієнт задоволений, а отже основна місія виконана. Ми продовжуємо роботу в даному напрямку і плануємо його розвивати. Підприємці, які використовують новітні технології для розвитку свого бізнесу, з нашою допомогою можуть захистити себе від непередбачуваних подій. Саме для цього працює СК VUSO — дій до подій!

Для цієї сторінки переклад на Вашій мові відсутній


Цей вебсайт використовує cookies.
Залишаючись на сайті, ви погоджуєтесь з Політикою конфіденційності та Правилами щодо файлів cookie.

Приймаю

Підпишіться на розсилку та отримуйте спеціальні пропозиції!📣