Партнерство СК VUSO та Join UР! > СК«ВУСО»

Партнерство СК VUSO та Join UР! > СК«ВУСО»

Є новини, про які ми розповідаємо з особливою радістю та задоволенням, адже вони стосуються різних аспектів організації ваших подорожей, а один з дуже важливих пунктів для нас – зробити все можливе, щоб кожна ваша мандрівка була комфортною, насиченою та безпечною. І на останньому пункті ми зупинимось сьогодні дуже детально і розкажемо вам про деталі партнерства страхової компанії VUSO та туроператора Join UP!.

 Гарантія безпечної подорожі

 Подорожі давно стали невід’ємною і дуже важливою частиною нашого життя. І, звісно, кожен з нас хоче максимально убезпечити себе під час мандрівок. Саме тому партнерство одного з лідерів на страховому ринку України компанії VUSO та провідного туроператора Join UP! – це чудова новина, бо це ще полегшить планування та стане гарантією безпечних подорожей.

 А тепер розкажемо детальніше про цю співпрацю і, звичайно, про всі переваги для вас.

 Разом VUSO та Join UP! розробили страховий продукт, який охоплює всі аспекти подорожі – адже наша мета, щоб ви почували себе спокійно та захищено у будь-якому куточку світу за будь-яких обставин. Тож ваш пакет може включати:

  •  організацію та покриття медичних витрат;
  • виплату при настанні нещасного випадку;
  • компенсацію фінансових витрат, пов'язаних з неможливістю здійснення поїздки;
  • компенсацію у разі перебування за кордоном на карантині через COVID;
  • виплати у разі витрат при пошкодженні, або втраті багажу.

Розіграш для турагентів

Новина про співпрацю двох компаній – це хороший привід для святкування. А яке свято без подарунків? Саме тому СК VUSO приготувала для наших агентів ну дуже корисні подарунки:

  • 2 телевізори Samsung
  • 5 смарт-годинників Samsung
  • 5 планшетів Samsung Galaxy

Що зробити, аби один з цих класних гаджетів став вашим? Усе дуже просто: бронюйте тури на сайті joinup.ua та вибирайте в заявці страхування від СК VUSO. Ось і все. Чим більша кількість заявок – тим більше шансів отримати подарунок. У розіграші беруть участь лише підтвердженні заявки з 12.08.2021 р. по 12.09.2021 р. з будь-якими датами туру. Переможці будуть визначені за допомогою сервісу random.org уже 13.09.2021 р. Детальні умови акції за посиланням.

Наталія Остапець, керівник відділу туристичного страхування СК «ВУСО»: «VUSO вже давно зарекомендувала себе на ринку туристичного страхування як надійний партнер. Відповідно до даних forinsurer.com за результатами 2020 року компанія зайняла перше місце з туристичного страхування за обсягом зібраних страхових платежів. За 20 років існування компанія налагодила співпрацю з багатьма відомими туроператорами України. Join UP! – один з найбільших і найбільш прогресивних туристичних операторів України, який пропонує широкий вибір турів у різні куточки світу. Колаборація з VUSO, безперечно, позитивно вплине на рівень послуг, що надаються українським туристам».

Для цієї сторінки переклад на Вашій мові відсутній


Цей вебсайт використовує cookies.
Залишаючись на сайті, ви погоджуєтесь з Політикою конфіденційності та Правилами щодо файлів cookie.

Приймаю

Підпишіться на розсилку та отримуйте спеціальні пропозиції!📣