Новий продукт від СК «ВУСО » для власників квартир - страхування житла ЖЕО! > СК«ВУСО»

Новий продукт від СК «ВУСО » для власників квартир - страхування житла ЖЕО! > СК«ВУСО»

Страхова компанія « ВУСО » розробила новий продукт на українському страховому ринку - «Добровільне страхування житлових приміщень (квартир)»
  Даний продукт в першу чергу цікавий жителям багатоквартирних будинків , як новобудов , так і будинків старої споруди . Тому що , всі ми хочемо бути захищеними від наслідків пожеж, затоплення сусідами або нанесення збитку самим сусідам , від вибуху побутового газу , від залиття при ліквідації пожежі, в подібних ситуаціях благополуччя родини стає більш хистким , ніж зазвичай.
  Для того щоб ви змогли подбати про благополуччя свого будинку заздалегідь СК «ВУСО» розробила новий вид страхового продукту , універсальний захист вашого будинку - страховий поліс ЖЕО. Об'єктом страхування є внутрішня обробка, сантехнічне, газове, електротехнічне обладнання та комунікації житлового приміщення. Сума страхового платежу не більша порівняно із збитком, який ви можете отримати в разі настання неприємної ситуації, і становить від 20 до 60 гривень на місяць залежно від розміру обраної вами страхової суми.
  Старт нового страхового продукту СК « ВУСО» почала з двох невеликих міст у Донецькій області Яснуватої та Макіївки, вже зараз жителі цих міст мають можливість замовити та оформити договір страхування житла ЖЕО. Для цього їм необхідно звернутися в їх ЖЕК з паспортом та ідентифікаційним кодом і співробітники ЖЕОу дадуть відповідь на всі питання і допоможуть оформити договір .
  Найближчим часом СК « ВУСО » планує розвиток нового продукту в найбільших обласних центрах і в столиці в місті Києві , наприклад, жителі м. Донецька зможуть оформити договір страхування житла ЖЕО вже у вересні.

Цей вебсайт використовує cookies.
Залишаючись на сайті, ви погоджуєтесь з Політикою конфіденційності та Правилами щодо файлів cookie.

Приймаю

Підпишіться на розсилку та отримуйте спеціальні пропозиції!📣