Ми ділимося з клієнтами позитивом. А що надихає нас? > СК«ВУСО»

Ми ділимося з клієнтами позитивом. А що надихає нас? > СК«ВУСО»

Тайм менеджмент? Так, чули. Техніки продажів? З успіхом практикуємо. Підвищення мотивації? Ми захоплені нашою справою. А як щодо щастя і як воно пов'язане з бізнесом? Наша команда дізналася про це набагато більше на тренінгу «Тайм-в-кайф: енергія лідера». Цікаво і з користю ми провели святковий день — 24 серпня.

 

Бізнес-тренери намагаються зробити свої семінари унікальними. Підприємцю і коучу Ваче Давтяну вдалося знайти свою «фішку». Основою для тренінгу стала його особиста місія. В успішній країні живуть щасливі люди. І він працює над тим, щоб ми до цього прийшли. Спочатку — окремі люди і колективи підприємств, а потім — суспільство. Для цього Ваче надихає інших, ділиться мудрістю і радує гумором.

 

Головна мудрість, якою поділився тренер: щастя в бізнесі важливо, як і в житті. Якщо в компанії працюють щасливі керівники і співробітники, то щасливі і клієнти. А щасливий клієнт — запорука успішності бізнесу. Багато компаній недооцінюють цей фактор. Однак досвід Ваче Давтяна і західних компаній розвіює сумніви — щастя і успіх доповнюють один одного.

 

Як зазначив тренер, щастя полягає в насолоді моментом. На словах — це просто. Але чи багато щасливих людей навколо нас? Тренер пояснив, з яких особистих і робочих моментів складається щастя. Які звички і цінності допомагають бути щасливим, а які — не приносять користі або шкідливі для щастя. Наприклад, не варто захоплюватися тільки роботою. Навряд чи вийде бути щасливим, не приділяючи час сім'ї, хобі, спорту. Більш того, рано чи пізно у трудоголіка «сяде батарейка», а робота перестає приносити задоволення.

 

Бізнес-тренер ділиться знаннями та досвідом з гумором. Наша команда дізналася відповіді на ряд несподіваних запитань:

- Як зефір визначає долю людей?

- Як з'їсти жабу на роботі і не вдавитися?

- Чи може сон після обіду підвищити ефективність співробітників?

 

Ми не будемо розкривати секрети, щоб не псувати задоволення тим, хто потрапить на тренінг «Тайм-в-кайф: енергія лідера». Але відзначимо, що відповіді нас здивували. І це тільки мала частина цікавої інформації, якою тренер із нами поділився. Ми дізналися багато нового, отримали заряд енергії і впроваджуємо корисні звички для роботи і життя. Приходьте до нас — ми поділимося позитивом!

 

Для цієї сторінки переклад на Вашій мові відсутній


Цей вебсайт використовує cookies.
Залишаючись на сайті, ви погоджуєтесь з Політикою конфіденційності та Правилами щодо файлів cookie.

Приймаю

Підпишіться на розсилку та отримуйте спеціальні пропозиції!📣