Клієнти СК “ВУСО” отримають відшкодування по “Автоцивільці” в своїй страховій компанії > СК«ВУСО»

Клієнти СК “ВУСО” отримають відшкодування по “Автоцивільці” в своїй страховій компанії > СК«ВУСО»

З 1 травня 2016 року змінюється порядок відшкодувань по “Автоцивілці” для клієнтів СК “ВУСО”. Від тепер, у разі Вашої невинності в ДТП, Ви отримаєте відшкодування напряму від нас. Більше не доведеться чекати на виплати від чужої компанії, хвилюватися про її платоспроможність, та сумніватися в її порядності.

Зміна механізму виплат по ОСЦПВ стала можлива завдяки ініціативі МТСБУ України. Нововведення дозволить підвищити рівень страхового сервісу для клієнтів, та в 2 рази скоротити термін страхових відшкодувань, впевненні в МТСБУ.


Після введення прямого врегулювання збитків механізм отримання страхового відшкодування змінеться кардинально. Від тепер автовласник буде вирішувати всі питання по виплатам напряму зі своєю страховою компанією, в якій він придбав поліс “Автоцивілки”. Страховик компенсує потерпілому повну суму збитків за рахунок компанії винуватця через спеціальний клірінговий центр.


Які переваги отримають наші клієнти:

  • скорочення термінів врегулювання мінімум в 2 рази;

  • 100% гарантія виплат. Чим швидше страховик відшкодує збитки по ДТП, тим швидше сам отрумує повернення грошей від страхової компанії винуватця аварії;

  • покращення рівня обслуговування клієнтів. Пряме врегулювання збитків стимулює страхові компанії залучати клієнтів не шляхом демпінгу цін на поліс “Автоцивілки” (як це працює зараз), а завдяки інвестиціям и якісним зміненням сервісу.


Важливо відзначити, що новий механізм прямих виплат по ОСЦПВ буде розповсюджуватися серед усіх клієнтів СК “ВУСО”, які мають дійсний поліс “Автоцивілки” нашої компанії, без додаткових вкладень і не залежно від дати його придбання.


Нагадаємо, зараз у випадку аварії потерпіла сторона змушена звертатися за грошима на ремонт авто в страхову компанію винуватця ДТП. На даному етапі часто трапляються неприємні випадки, коли стає відомо, що страхова компанія є неплатоспроможною, а в кращому випадку відтягує термін виплат чи водить потерпілого за ніс. Це відбувається через те, що автовласники не зацікавлені в виплатах по “Автоцивільці” (у випадку ДТП платять не їм, а незнайомій 3-й особі), тому безвідповідально ставляться до вибору страхового партнера, обираючи поліс за принципом “у кого дешевше”. Завдяки новому процесу врегулювання по “Автоцивільці” автовласники стануть більш відповідальними під час вибору страхового партнера.


Втім, нашим клієнтам нема про що хвилюватися. По рейтингу МТСБУ за 2015 рік СК “ВУСО” отримала найвищу відзнаку серед компаній, що здійснюють ОСЦПВ.

 

 

Цей вебсайт використовує cookies.
Залишаючись на сайті, ви погоджуєтесь з Політикою конфіденційності та Правилами щодо файлів cookie.

Приймаю

Підпишіться на розсилку та отримуйте спеціальні пропозиції!📣