Готуємо авто до морозів ⭐ СК VUSO

Готуємо авто до морозів ⭐ СК VUSO

Погода вже не тішить нас теплом, позначки термометрів поступово наближаються до нуля, а це означає, що треба терміново готувати автомобілі до зими. На перший погляд, може здаватись, що це дрібниця, однак нехтування нею може обійтись досить дорого. 

Як зробити своє авто безпечним в холодну пору? Відповіді шукайте у нашому чеклисті.

  • “Перевзуйте” машину

Одне з найголовніших завдань - заміна шин. Зробити це рекомендуємо якомога швидше, аби не “летіти” на літній гумі по засніженій дорозі до СТО.
Зазвичай власники автівок починають “перевзуватися”, коли температура опускається нижче +7 градусів. Також рекомендуємо перевірити якість наявної зимової гуми. Якщо ж ви помітили пошкодження, то варто придбати нову. 

  • Проведіть автомобільний “check-up”

Діагностика машини допоможе уникнути багатьох негараздів під час поїздок. Деякі автомобільні елементи можуть бути чутливими до холодів, як от акумулятор чи гідравлічні системи. Не пошкодуйте коштів на додаткову перевірку, за необхідності відремонтуйте або замініть потрібні деталі, адже очікування техасистансу взимку на морозі навряд принесе вам багато задоволення. Також нагадуємо про омивач для скла. Літня рідина може замерзнути, тому потрібно подбати про заміну на засіб більш стійкий до холодів.

  • Захистіть авто від корозії

Під час прибирання доріг комунальники використовують сіль та хімічні рідини. Вони негативно впливають на металеві частини автівок, внаслідок чого з’являється корозія. Аби уникнути цього зверніться до СТО, яка обробить їх поверхню антикорозійними реагентами. 

  • Укомплектуйте SOS-набір

Треба бути готовим до всього: від відкриття примерзлих дверцят і замків до надання домедичної допомоги. Тому рекомендуємо придбати речі, які можуть вам знадобитись під час поїздок взимку: нова аптечка, якщо терміни придатності медичних засобів вже збіг, щітка для прибирання снігу, засіб для розморозки замків, ліхтарик, дроти для “прикурювання” акумулятора, лопата для прибирання снігу.

І ловіть маленький лайфхак: аби дверцята не примерзали, обробіть їх силіконом.

  • Перевірте термін дії страховки

В зимовий період кількість аварій зростає. І тут не варто покладатись на вдачу. Обов’язково треба завчасно перевірити автоцивілку, за потреби продовжити її дію. Також додатково можна оформити ДЦВ та КАСКО: на випадок, якщо державного ліміту ОСЦПВ не вистачить, ДЦВ покриє додаткові витрати; КАСКО захистить ваш автомобіль і гарантуватиме компенсацію для його ремонту.

Дотримуйтесь перерахованих порад і правил дорожнього руху. Безпечних поїздок!

 

Для цієї сторінки переклад на Вашій мові відсутній


Цей вебсайт використовує cookies.
Залишаючись на сайті, ви погоджуєтесь з Політикою конфіденційності та Правилами щодо файлів cookie.

Приймаю

Підпишіться на розсилку та отримуйте спеціальні пропозиції!📣