Фінансові результати роботи СК VUSO за 9 місяців 2023 року

Фінансові результати роботи СК VUSO за 9 місяців 2023 року

Страхова компанія VUSO оприлюднила результати діяльності за період січень-вересень 2023 року. 

За цей час страховик зібрав близько 2,005 млрд грн страхових премій, чим перевершили показник за аналогійний період у 2022 році (1,2 млрд грн).

Покращення рівня нарахування страхових премій спостерігається майже за усіма напрямками, зокрема йдеться про ДМС — 391,8 млн грн (ріст — 238%), туристичне страхування — 74,9 млн грн (ріст — 15%), КАСКО — 497,4 млн грн (ріст — 70%), автоцивілка — 260, 4 млн грн (ріст — 26%). Показник загальної суми страхових премій за “Зеленою картою” за цей період складає 171,1 млн грн. 

VUSO продовжує працювати над своїм сервісом і доброчесно виконувати всі зобов’язання перед своїми клієнтами, зокрема й здійснювати страхові виплати. За перші 9 місяців 2023 року компанія виплатила 679,9 млн грн, зокрема за такими видами страхування: добровільне медичне страхування — 177,4 млн грн (ріст — 394%), ОСЦПВ — 116,6 млн грн (ріст — 69%), КАСКО — 189,8 млн грн (ріст — 45,5%). За “Зеленою картою” сума виплат становить 91,8 млн грн, а за туристичним страхуванням — 20,2 млн грн. Компанія збільшила суму виплат порівняно з  першим півріччям минулого року, показник якого складав 324,3 млн грн. 

За інформацією МТСБУ компанія VUSO увійшла в перелік страховиків, які здійснюють найбільшу кількість виплат за ОСЦПВ  у термін до 60 днів. Це показник становить 83,3% 

Протягом цього часу компанія також оголосила про запуск оновлених продуктів, зокрема “Медичний консьєрж”, страхування від критичних захворювань “Подаруй собі життя”, КАСКО “Patriot” 2.0 Unlimited з покриттям воєнних ризиків. Продуктовою інновацією на ринку стало “WOW КАСКО”, в якому  VUSO повністю переосмислила поняття сервісу у страхуванні. Бізнес-процес врегулювання подій, які трапилися у клієнтів з опцією “WOW КАСКО”, вибудуваний таким чином, щоб якомога менше залучати до нього клієнта. Сервіс-менеджер страхової компанії, який буде займатися врегулюванням події, самостійно приїде на огляд до клієнта в обумовлений час та місце. У випадку необхідності дефектування авто на СТО, сервіс-менеджер може самостійно доставити авто клієнта на СТО та після проведення дефектування повернути його клієнту. 

 

 

Для довідки. Страхова компанія VUSO заснована y 2001 році. Наразі компанія має рейтинг фінансової стійкості “uaAA”. Представлена в усіх регіонах України. Компанія – член МТСБУ та УФУ, є учасником Угоди про Пряме врегулювання збитків та членом Ядерного страхового пула.

Цей вебсайт використовує cookies.
Залишаючись на сайті, ви погоджуєтесь з Політикою конфіденційності та Правилами щодо файлів cookie.

Приймаю

Підпишіться на розсилку та отримуйте спеціальні пропозиції!📣