Автоновини від VUSO

Автоновини від VUSO

Що нового підготував для водіїв перший місяць 2024 року? VUSO знає відповідь! Ми зібрали головні новини автосвіту, аби ви могли тримати руку на пульсі. 

Розблокування польського кордону

Ситуація на розблокованих пунктах пропуску на польсько-українському кордоні незабаром стабілізується, за словами міністра інфраструктури Польщі Даріуша Клімчака. Хоча кордон повністю розблоковано, черги на пунктах пропуску ще існують, але очікується, що вони зникнуть найближчими днями. Міністр також повідомив, що польська сторона готова виконати вимоги угоди з перевізниками та висловив сподівання на відновлення нормального руху до 1 березня.

Ймовірні штрафи за порушення комендантської години

Верховна Рада України підтримала направлення проєкт закону про введення великих штрафів за порушення комендантської години на друге читання. Проєкт №10195, який передбачає штрафи від 8 500 до 34 000 грн за порушення комендантської години, отримав підтримку від 214 депутатів. Проте ця кількість голосів не вистачило для остаточного прийняття закону.

Оновлення тестів ПДР

Починаючи з 15 січня, в Україні були оновлені тести на теоретичний іспит для отримання водійського посвідчення, зазначивши зміни у вимогах до механічних транспортних засобів. Нові питання стосуються, зокрема, увімкнення денних ходових вогнів за межами населених пунктів та правил перевезення дітей в автомобілях.

 

Цей вебсайт використовує cookies.
Залишаючись на сайті, ви погоджуєтесь з Політикою конфіденційності та Правилами щодо файлів cookie.

Приймаю

Підпишіться на розсилку та отримуйте спеціальні пропозиції!📣