Відкритий лист Приватного акціонерного товариства «Страхова Компанія «ВУСО» > СК«ВУСО»

Відкритий лист Приватного акціонерного товариства «Страхова Компанія «ВУСО» > СК«ВУСО»

щодо листа ПрАТ «СК «НОВА»

від 15.04.2016 р. № 703/0/17-16


Із відкритих джерел Приватному акціонерному товариству «Страхова компанія «ВУСО» (далі – СК ВУСО) стало відомо про те, що 15.04.2016 р. ПрАТ СК «НОВА» звернулась до невизначеного кола своїх клієнтів та партнерів з листом № 703/0/17-16, яким повідомила про  неможливість виконання оновлених нормативних вимог щодо фінансової спроможності страховиків на території України,  та передачу свого страхового портфелю та всіх зобов’язань за ним до СК ВУСО.

З цього приводу бажаємо повідомити наступне.


Дійсно, тривалий час між  СК ВУСО та ПрАТ СК «НОВА» існують партнерські відносини.


У квітні 2016 р. до нашої Компанії від керівництва ПрАТ СК «НОВА» надійшла пропозиція забезпечити страховий захист клієнтів ПрАТ СК «НОВА» за договорами добровільного страхування.


За результатами переговорів СК ВУСО прийняло рішення щодо організації обслуговування корпоративних клієнтів за договорами добровільного медичного страхування (далі – ДМС), шляхом укладання нових договорів.


Представниками СК ВУСО були проведені двосторонні переговори з деякими клієнтами СК «НОВА», роз’яснені основні умови страхування. Керуючись принципом свободи договору, з деякими з них дійсно укладені окремі  договори страхування. Зазначені договори укладені з дотриманням вимог чинного законодавства України.  


Наголошуємо, що ніякої передачі страхових портфелів або прийняття зобов’язань за діючими договорами страхування, укладеними з СК НОВА не відбувалось.

 
 
 
 

Цей вебсайт використовує cookies.
Залишаючись на сайті, ви погоджуєтесь з Політикою конфіденційності та Правилами щодо файлів cookie.

Приймаю

Підпишіться на розсилку та отримуйте спеціальні пропозиції!📣