Розрахувати і замовити «КАСКО - mini» онлайн стало ще доступнішим!» > СК«ВУСО»

Розрахувати і замовити «КАСКО - mini» онлайн стало ще доступнішим!» > СК«ВУСО»

З 23 вересня 2013 всі відвідувачі сайту мають можливість розрахувати і замовити новий страховий продукт « КАСКО - mini » онлайн за допомогою нового і зручного калькулятора «КАСКО-mini», який дозволяє швидко розрахувати підсумкову вартість « КАСКО - mini » для вашого автомобіля.
  Це новий страховий продукт , який дозволяє захистити Ваш автомобіль від основного ризику в житті кожного автомобіліста - від ДТП. Договір « КАСКО - mini » дає можливість заощадити Ваші гроші, купити КАСКО дешевше, тому що вартість « КАСКО - mini » від 650 грн. , І відремонтувати свій автомобіль у разі ДТП з Вашої вини
  Додатковою перевагою даного страхового продукту є спрощена система виплат страхового відшкодування. Вам немає необхідності викликати й чекати співробітників ДАІ , достатньо зателефонувати оператору call - центру СК « ВУСО» на гарячу лінію і виконати всі його рекомендації , при цьому прийняття рішення і виплата страховки виробляється всього за 15 робочих днів з моменту надання страхувальником необхідних документів.
  Пропонуємо Вам переконатися самостійно в комфортності нашого сервісу , розрахувавши вартість « КАСКО - mini » для вашого автомобіля за допомогою нашого калькулятора прямо зараз!

Цей вебсайт використовує cookies.
Залишаючись на сайті, ви погоджуєтесь з Політикою конфіденційності та Правилами щодо файлів cookie.

Приймаю

Підпишіться на розсилку та отримуйте спеціальні пропозиції!📣