Поліси ОСЦПВ від СК «ВУСО» доступні в «Ощадбанку» > СК«ВУСО»

Поліси ОСЦПВ від СК «ВУСО» доступні в «Ощадбанку» > СК«ВУСО»

3 серпня 2016 року стартував продаж полісів страхування компанії «ВУСО» в «Ощадбанку». Водії можуть оформити поліси ОСЦПВ у великій мережі відділень банку Києва та Київської області. Ця партнерська програма — результат співпраці страхової компанії і державного українського банку.

Перший клієнт придбав поліс ОСЦПВ в київському відділенні «Ощадбанку» на проспекті Володимира Маяковського, 63/12. Всього за перший день програми відділення ГУ по м. Києву та Київській області оформили поліси обов'язкової цивільно-правової відповідальності для 16 водіїв.

«ВУСО» подякувала співробітникам банку, які першими прийняли участь в програмі. Страхова компанія вручила їм сертифікати інтернет-магазину подарунків. Приз отримала співробітник, яка оформила перший поліс — Ольга Володимирівна Чала. А також її керівник Анастасія Леонідівна Григорович — регіональний менеджер групи відділень «Ощадбанку» Дніпровського і Деснянського районів Києва.

На думку страхової компанії «ВУСО», вдалий старт партнерської програми допоможе банку підвищити продажі полісів ОСЦПВ і збільшити частку на ринку страхування. А клієнти банку зможуть придбати поліси «ВУСО» — компанії, яка за 15 років роботи на ринку страхування заслужила надійну репутацію.

Цей вебсайт використовує cookies.
Залишаючись на сайті, ви погоджуєтесь з Політикою конфіденційності та Правилами щодо файлів cookie.

Приймаю

Підпишіться на розсилку та отримуйте спеціальні пропозиції!📣