Перші успіхи співпраці СК «ВУСО» і ралійного екіпажу > СК«ВУСО»

Перші успіхи співпраці СК «ВУСО» і ралійного екіпажу > СК«ВУСО»

Нещодавно страхова компанія «ВУСО» уклала партнерську угоду з молодим перспективним раллійним екіпажем з Донецька в особі пілота Дениса Сидорова та штурмана Олександра Бондарєва. Завдяки цій підтримці, хлопці змогли змінити свій гоночний ВАЗ-2113 на Mitsubishi Lancer Evo X, який для них підготувала литовська компанія EAMV і гідно виступили на першому об'єднаному етапі Кубка Лиманів і Кубка Криму - ралі «Чорномор», - який відбувся 20-21 квітня на спеціально підготовленій трасі поблизу смт Чорноморське.
   Цього разу лимани почали сезон в найпівденнішій автоспортивній географічній точці, напевно, саме тому гонка вийшла видовищною і спекотною. А може тому, що вона була цікавою за складом: у самому потужному класі Р8 на старт вийшов срібний призер в абсолютному заліку чемпіонату України Микола Чмих з Харкова, чемпіон України з ралі минулого сезону в національному класі «У4000» Сергій Чорний з Дніпропетровська, володар Кубка України 2012 з ралі одесит Юрій Шаповалов і призер кубка України Важеєвський Юхим...
  Звичайно, не було непоміченим і повернення донецького екіпажу «Денис Сидоров-Олександр Бондарєв» в ралійні гонки, яке ознаменувалось потраплянням в п'ятірку кращих. Після річної перерви, пов'язаної з хворобою пілота, хлопці прийшли п'ятими в топовому класі ралійних змагань.
  Нагадаємо, що в своєму дебютному сезоні (2011 рік) молоді гонщики з Донецька стали чемпіонами України з ралійних гонок у класі «У1600». Зараз хлопці перекваліфікувались і на своєму новому авто відновлять виступи і на головних національних ралійних стартах. Вже в травні цього року для донеччан почнеться боротьба в чемпіонаті України у вищому ралійному класі.
  Ралі «Чорномор», яке відкрило сезон 2013 року «Кубка Лиманів», безсумнівно, порадувало шанувальників і вболівальників цього виду спорту, адже боротьба за перемогу була непередбачуваною і гострою. А сильний склад пілотів гарантував незабутнє і яскраве видовище!

Цей вебсайт використовує cookies.
Залишаючись на сайті, ви погоджуєтесь з Політикою конфіденційності та Правилами щодо файлів cookie.

Приймаю

Підпишіться на розсилку та отримуйте спеціальні пропозиції!📣