Зима в Європі. Лайфхаки для подорожі ⭐ СК VUSO

Зима в Європі. Лайфхаки для подорожі ⭐ СК VUSO

Зимова Європа завжди приваблювала туристів своєю казковою атмосферою: різдвяні ярмарки, яскрава ілюмінація, виступи вуличних музикантів та неймовірно красива архітектура. Тому якщо випаде можливість відвідати європейські міста в період новорічних свят – сміливо збирайте валізу і вирушайте в дорогу. 

Підготовка до подорожі – процес відповідальний, тому треба продумати все до найдрібніших деталей, аби вона видалася безпечною та комфортною. Ловіть кілька лайфхаків, які допоможуть під час планування поїздки.

  • Черги на кордонах

Завчасно промоніторте інформацію про завантаження митниць на сторінці Західного управління ДПСУ у Facebook. Там регулярно оприлюднюють дописи про стан черг на кордоні з Польщею, Словаччиною, Угорщиною, Румунією та Молдовою. 

Детальніше

  • Правила перетину кордону 

Аби не витрачати купу часу на пошук потрібного пункту в законодавстві, ви можете скористатись чат-ботом Dovirabot від ДПСУ. Завдяки зручному алгоритму знайти потрібну інформацію буде простіше простого.

Детальніше 

  • Інформація про правила в’їзду в країни

Знайти інформацію про правила  в’їзду в країни в інші країни просто!  

“ДРУГ” від МЗС вам допоможе: та зібрані всі матеріали щодо перетину кордону. Окрім того, на платформі розміщено карту посольств та консульств і візовий калькулятор. 

Детальніше 

  • Допомога переселенцям 

Чимало українців були змушені покинути свою країну у зв’язку з війною. Багатьом з них довелося самостійно шукати інформацію про житло, оформлення тимчасового захисту та пошук роботи. Зараз це зробити значно легше, оскільки вже існують телеграм-боти, які допоможуть у цьому.

Детальніше

Поки збираєте валізи, ми нагадуємо про обов’язкове страхування для тих, хто вирушає за кордон. Поліс від VUSO стане гарантією безпечного перебування за межами України. 

Вдалих і безпечних подорожей!

 

Цей вебсайт використовує cookies.
Залишаючись на сайті, ви погоджуєтесь з Політикою конфіденційності та Правилами щодо файлів cookie.

Приймаю

Підпишіться на розсилку та отримуйте спеціальні пропозиції!📣