СК VUSO в рейтингу найкращих юридичних департаментів України > СК«ВУСО»

СК VUSO в рейтингу найкращих юридичних департаментів України > СК«ВУСО»

Команда юридичного відділу страхової компанії VUSO стала однією з найкращих в країні за версією видання “Юридична практика”. У рейтинг Best Legal Departments 2021 потрапили юридичні департаменти 50 українських компаній, які розвиваються у різних галузях. Сферу страхування у переліку представляє компанія VUSO.

“Дуже приємно знову бути серед найкращих юрдепартаментів країни за версією газети “Юридична практика”. Ми й надалі збираємось зберігати наші традиції, розвиватись і продовжувати робити те, що робили завжди – здійснювати кваліфікований юридичний супровід діяльності компанії, захист її прав та інтересів, а також сприяти задоволенню потреб внутрішніх та зовнішніх клієнтів”, – зауважив директор юридичного департаменту страхової компанії “VUSO” Олександр Винокуров.

Best Legal Departments 2021 – рейтинг професійного інформаційного ресурсу “Юридична практика” для представників юридичного сфери. Щорічно видання проводить дослідження і формує список найуспішніших юридичних департаментів та юрисконсультів. Цього року було визначено переможців у 21 номінації.

VUSO – надійність, якість, професіоналізм.

 

Цей вебсайт використовує cookies.
Залишаючись на сайті, ви погоджуєтесь з Політикою конфіденційності та Правилами щодо файлів cookie.

Приймаю

Підпишіться на розсилку та отримуйте спеціальні пропозиції!📣