Гарантія повернення коштів від VUSO та TicketsUA > СК«ВУСО»

Гарантія повернення коштів від VUSO та TicketsUA > СК«ВУСО»

Страхова компанія “VUSO” разом з українським квитковим сервісом “Tickets.ua” створили страховий продукт, який допоможе мандрівникам повертати кошти за квитки на потяг в разі скасування поїздки з будь-якої причини.

Для того, щоб отримати можливість компенсації витрачених грошей, потрібно лише обрати додаткову опцію “Гарантія повернення коштів” під час купівлі залізничних квитків на сайті tickets.ua.

Після отримання цієї страховки ви можете розраховувати на повернення 100% вартості квитків.

Переваги послуги

  • Можливість оформлення для всіх залізничних квитків
  • Вартість послуги: для квитків до 200 грн – 20% від їх вартості, для квитків вище 200 грн – 12,5%
  • Квитки можна повернути не пізніше ніж за 3 години до відправлення поїзда

Tickets.ua є частиною одного з провідних туристичних онлайн-агентств Європи. Холдинг має одне з найбільших портфоліо послуг серед онлайн тревел-агенцій. До переліку сервісів, що надає TTN, належать: авіаквитки, залізничні та автобусні квитки, страхування, оренда авто, готелі тощо.

VUSO – лідер онлайн-страхування в Україні. Наразі компанія має рейтинг “uaAA” фінансової стійкості та володіє 50 ліцензіями: 34 – на добровільні та 16 – на обов’язкові види страхування, представлена в усіх регіонах України. Компанія – член МТСБУ та УФУ, є учасником Угоди про Пряме врегулювання збитків та членом Ядерного страхового пула.

Цей вебсайт використовує cookies.
Залишаючись на сайті, ви погоджуєтесь з Політикою конфіденційності та Правилами щодо файлів cookie.

Приймаю

Підпишіться на розсилку та отримуйте спеціальні пропозиції!📣