Способи економії при купівліі КАСКО > СК«ВУСО»

Способи економії при купівліі КАСКО > СК«ВУСО»

Тарифна політика страхових компаній закріпила в умах автолюбителів розхожий стереотип: КАСКО ­ послуга дорога. А в порівнянні з ОСАГО для багатьох вона і зовсім видається розкішшю. Розвіяти "захмарний" ціновий імідж КАСКО допоможуть спеціальні програми страхування автовласників, що дозволяють економити до 60% від вартості поліса.

В нинішні часи багато водіїв з міркувань економії відмовляються від КАСКО, вважаючи цю послугу дорогою. Середньоринкові тарифи на повне КАСКО складають від 3,5% до 7% від оціночної вартості автомобіля. Залежно від умов, страховка може обійтися в 30, 60, а для деяких і 100 тисяч гривень.

А дешевше можна? Страхові компанії, орієнтуючись на побажання та можливості клієнтів в період кризи, випустили ряд програм КАСКО, за якими можна заощадити. При цьому перелік програм, одна з яких підійде саме вам, досить великий.

Найдоступніша призначена для дбайливих автомобілістів, ­ так зване «легке каско» (Light, L і т.п.), що захищає від великих збитків. З одного боку, вартість такого страхування невелика (1,5% ­3%), але клієнт бере на себе дрібні ремонти до 3% ­4% від вартості авто. Та в разі великого збитку страховик оплатить більшу частину ремонту. Приклад: у вас Форд вартістю 20 000 $, вартість страховки складе 360 $ в рік. Сталася аварія, в результаті якої пошкоджено передній бампер, 2 фари, капот, підсилювач бампера, крило. Ремонт оцінений в 3700 $. Ви платите 600 $, страхова компанія ­ 3100 $. Якщо ви впевнений водій, є можливість недорого захиститися від дуже великих витрат.

Значної економії можна досягти в рамках програми КАСКО 50/50. Таке «фіфті­-фіфті» означає, що, купуючи поліс, клієнт оплачує тільки 50% платежу. Друга половина вноситься лише в разі настання страхового випадку та за умови, що клієнт самостійно прийняв рішення про звернення до страховика за виплатою відшкодування. Власник страховки КАСКО 50/50 може і не звертатися в свою страхову. Якщо в результаті аварії автомобілю завдано незначного збитку, дешевше сплатити невеликий ремонт, ніж другу частину страховки. В результаті акуратні водії істотно економлять кошти і самі керують своїм бюджетом. Компанія ВУСО пішла ще далі і випустила новий продукт «НАШЕ КАСКО» з 0% франшизою при ДТП, де загальний розмір знижок може досягати 60%. Суть в тому, що оплата страховки розбивається помісячно без подорожчання. При цьому, вартість страховки за кожний наступний місяць зменшується на 1%. Бонусом є те, що продукт можна спробувати на 1 місяць всього за 199 грн. І, якщо сподобалося ­ продовжити страховку і платити помісячно, як за Інтернет.

Цей вебсайт використовує cookies.
Залишаючись на сайті, ви погоджуєтесь з Політикою конфіденційності та Правилами щодо файлів cookie.

Приймаю

Підпишіться на розсилку та отримуйте спеціальні пропозиції!📣