Як зробити нещасний випадок щасливим? > СК«ВУСО»

Як зробити нещасний випадок щасливим? > СК«ВУСО»

На початку XX століття головними цілями першовідкривачів були Арктика і Антарктида. Англієць Роберт Скотт і норвежець Руаль Амундсен прагнули першими підкорити Південний полюс. Гонка експедицій для Амундсена закінчилася тріумфом, а для Скотта — трагедією. Англієць підготувався до походу не так ретельно як норвежець. Самовпевненість Скотта привела до загибелі його команди.

 Мандрівники спокушають долю заради популярності, поваги і т. п. Але ризикують вони з розумом. Перед початком експедиції професіонали прораховують ризики і оцінюють загрози. Ми теж розмірковуємо про своє майбутнє. Але хіба ми оцінюємо небезпеку так розважливо, як Амундсен?

Наше спасіння в тому, що ми не ризикуємо як першовідкривачі. Але із деякими з нас все-таки відбуваються неприємності. Нам допомагають близькі і друзі. Однак такої підтримки іноді не вистачає для подолання труднощів. Якщо людина важко захворіла, то на лікування їй знадобиться велика сума. Але її може не знайтися в потрібний момент.

Українці більше хвилюються про безпеку своїх машин, ніж про життя і здоров'я. Хоча вже велика кількість передбачливих людей застрахували і себе. У них тепер з'явився ще один аргумент на підтримку цього рішення — зробити це можна не витрачаючи часу на візит до офісу компанії. Наприклад, використовуючи страхування від нещасного випадку на vuso.ua.

 Компанія виплатить компенсацію людині, якщо вона захворіє, стане інвалідом, тимчасово не зможе працювати через травму і т. п. Сума компенсації залежить від умов договору. Потерпілий може одержати одноразову страхову виплату або отримувати фінансову допомогу, поки не здатний працювати. Уважно вивчіть договір. У ньому представники компанії вказують в яких випадках клієнт не може розраховувати на виплату. Наприклад, якщо людина травмувалася п'яною.

 На вартість такої страховки впливають наступні чинники: термін договору, вік клієнта, його професія. Поліс для бортінженера обійдеться дорожче, ніж для бібліотекаря. Якщо людина займається спортом (навіть на аматорському рівні), то поліс для неї коштує більше. Банкір навряд чи отримає травму в офісі. А ось на матчі зі сквошу або при поїздці на велосипеді він може травмуватися.

Цей вебсайт використовує cookies.
Залишаючись на сайті, ви погоджуєтесь з Політикою конфіденційності та Правилами щодо файлів cookie.

Приймаю

Підпишіться на розсилку та отримуйте спеціальні пропозиції!📣