VUSO запустила чат-бота для оформлення Автоцивілки! > СК«ВУСО»

VUSO запустила чат-бота для оформлення Автоцивілки! > СК«ВУСО»

30 березня 2018 року страхова компанія  “VUSO” перша в Україні запустила Telegram бота для оформлення полісу ОСЦПВ.   @vuso_bot допомагає оформити електронний поліс  Автоцивілки за 7-8 хвилин і традиційну паперову версію з будь-якого смартфона, на якому встановлено Telegram messenger.  

Детальніше на питання про @vuso_bot   відповів керівник digital-маркетингу СК VUSO - Дмитро Соколов:

Навіщо страховій компанії чат-бот в telegram?

Більшість часу сучасна людина проводить зі смартфоном в руках. Тому можливість оформлення полісу з мобільного - завдання №1 для сучасної страхової компанії.  Кращим рішенням для наших клієнтів, з точки зору зручності і швидкості оформлення, став Telegram bot. Ми вирішили почати з Telegram, тому що це один з найпопулярніших та найбезпечніших месенджерів в Україні. В подальшому плануємо масштабувати його в Viber та WhatsApp.

Чим ще корисний ваш бот, окрім можливості оформити поліс з мобільного?

Він корисний тим, що тепер з приходом в Україну електронного поліса ОСЦПВ, кожен бажаючий може оформити собі поліс 24/7 у будь-якій точці України. Людям більше не потрібно чекати, коли відчиниться офіс, коли привезуть поліс, не треба чекати понеділка або завтрашнього ранку. Тепер страхова компанія у людини в кишені (в її смартфоні).

Чому ви лишили можливість оформлення паперового полісу в боті?

Тому що людям він ще потрібен. Культура електронного страхування в нас ще розвинена слабко, а офіційний продаж електронних полісів ОСЦПВ стартував лише 7 лютого 2018 року.  Суспільство, державні органи і просто водії за цей короткий проміжок часу ще не звикли до того, що вже протягом 10 хвилин ви можете отримати поліс на свій email і цього достатньо.

@vuso_bot - це власна розробка IT департаменту компанії?

Не дивлячись на нашу інноваційність, всередині компанії немає спеціалістів з розробки ботів. Тому ми залучали наших постійних партнерів з усіх великих IT проектів - компанію Evergreen. Ми страховики і маємо концентруватися на своїй справі.

Профайл бота для оформлення ОСЦПВ:  https://telegram.me/vuso_bot

Це Beta-версія бота, і ми відкриті для побажань і зауважень. Тому якщо будуть ідеї щодо його покращення, без зволікань пишіть нам на email: pr@vuso.ua

 

 

Цей вебсайт використовує cookies.
Залишаючись на сайті, ви погоджуєтесь з Політикою конфіденційності та Правилами щодо файлів cookie.

Приймаю

Підпишіться на розсилку та отримуйте спеціальні пропозиції!📣