ВУСО і ВОГ РІТЕЙЛ допоможуть відремонтувати апарат штучного кровообігу для дитячої кардіохірургії > СК«ВУСО»

ВУСО і ВОГ РІТЕЙЛ допоможуть відремонтувати апарат штучного кровообігу для дитячої кардіохірургії > СК«ВУСО»

За допомогою апарату ШКО лікарі Центру врятувати понад сто дитячих життів. Зараз апарат не працює, у нього вийшов з ладу важливий елемент - роликовий насос. Коли серце дитини зупинено і на ньому здійснюється хірургічне втручання, саме цей насос підтримує циркуляцію крові. Без апарату ШКО операції на серці дуже ризиковані або зовсім неможливі. Зараз у Центрі дитячої кардіохірургії всі операції, навіть термінові, відкладені. Час працює проти маленьких пацієнтів.

 

Страхова компанія ВУСО разом з компанією ВОГ РІТЕЙЛ візьме участь у благодійному проекті «Дорога до серця-3». Проект збирає гроші на ремонт апарату штучного кровообігу Advanced Perfusion System 1 Terumo для Медичного центру дитячої кардіології та кардіохірургії.

 

На цей час, щоб вирішити проблему насоса для апарату ШКО, залишилося зібрати менше 70 000 гривень. Стільки грошей потрібно для того, щоб ще у сотні дітей та їхніх матерів з'явилася нова надія.

 

Страхова компанія ВУСО та ініціатор проекту «Дорога до серця», компанія ВОГ РІТЕЙЛ візьмуть участь у проекті за підтримки Української біржі благодійності.

Цей вебсайт використовує cookies.
Залишаючись на сайті, ви погоджуєтесь з Політикою конфіденційності та Правилами щодо файлів cookie.

Приймаю

Підпишіться на розсилку та отримуйте спеціальні пропозиції!📣