VUSO та АСКА об'єднались в одну компанію > СК«ВУСО»

VUSO та АСКА об'єднались в одну компанію > СК«ВУСО»

Страхові компанії VUSO та АСКА об'єднуються з метою створення одного з найбільших страховиків з українським капіталом.

Незважаючи на складну ситуацію із пандемією, страховий ринок України динамічно розвивається. Один з прикладів, об'єднання найбільших компаній "ВУСО" та "АСКА", які працюватимуть під єдиним брендом VUSO.

З кожним роком спостерігається стрімкий розвиток страховиків VUSO та АСКА, що підтверджується авторитетними виданнями та незалежними експертами. Згідно з даними Insurance TOP, активи компаній на 30.09.2021 становили 903 млн грн/501,2 млн грн, страхові премії за 9 місяців 2021 становили 1,24 млрд грн/853,8 млн грн (VUSO/АСКА відповідно).

Кооперація компаній для спільної діяльності позитивно вплине на розвиток українського страхового ринку. Завдяки цій співпраці якість послуг, що надаються, перейде на новий рівень. Усі обов'язки перед партнерами та клієнтами АСКА збережуться та виконуватимуться у повному обсязі.

Об'єднання компаній дозволить збільшити присутність VUSO у корпоративному сегменті страхування за рахунок тривалих відносин АСКА з великими корпоративними клієнтами, а також вийти на ринок міжнародного страхування "Зелена картка".

“VUSO демонструє зростання у роздрібному сегменті. АСКА – традиційно сильна у корпоративному сегменті. Синергія, на наш погляд, в об'єднанні є очевидною”, — повідомив Голова Наглядової ради СК ВУСО Михайло Назарчук.

Довідка про компанії

СК VUSO працює на українському ринку з 2001 року, має 50 ліцензій: 33 – на добровільні та 17 – на обов'язкові види страхування. Компанія спеціалізується на моторному, медичному та туристичному страхуванні для приватних та корпоративних клієнтів, має 35 представництв по всій Україні.

Член МТСБУ, Ядерного пулу, учасник проекту із Прямого врегулювання. Входить до Національної Асоціації Страховиків України. Компанії надано рейтинг фінансової стійкості (надійності) на рівні uaАА. Акціонерами ВУСО є Фонд "Альтитуда", бенефіціари — Михайло Назарчук та Олексій Шуба.

СК АСКА — перша приватна страхова компанія, яка з'явилась у незалежній Україні та працює вже понад 30 років. Входить до портфелю міжнародної інвестиційної компанії SCM. На початок 2020 року АСКА налічувала 2900 корпоративних та понад 200 тис. приватних клієнтів по всій Україні. Член МТСБУ, один із засновників Ядерного пулу, член Екологічного пулу.

Страховик має ліцензії на провадження страхової діяльності за 19 добровільними та 20 обов'язковими видами страхування та входить до ТОП-15 провідних страховиків України за ключовими показниками. За час своєї роботи АСКА неодноразово здійснювала найбільші виплати в історії українського страхування.

Цей вебсайт використовує cookies.
Залишаючись на сайті, ви погоджуєтесь з Політикою конфіденційності та Правилами щодо файлів cookie.

Приймаю

Підпишіться на розсилку та отримуйте спеціальні пропозиції!📣