Страхова компанія VUSO продовжує навчання співробітників у МІМ > СК«ВУСО»

Страхова компанія VUSO продовжує навчання співробітників у МІМ > СК«ВУСО»

Минулого року VUSO та бізнес-школа МІМ уклали договір на навчання співробітників страхової компанії відразу по декількох програмах. Цього року ми продовжили контракт і знову відправляємо наших людей отримувати сучасні знання.

Для VUSO ця співпраця — гарна можливість дати своїй команді доступ до актуальних знань із логіки розвитку сучасних бізнес-процесів, сучасних технологій бізнес-адміністрування та командної роботи.

 

У 2020 році п'ятеро наших колег розпочнуть вивчення кількох програм. Курс триває шість місяців. По закінченню слухачі складуть іспити та отримають диплом міжнародного зразка.

Ми в VUSO надали перевагу бізнес-школі МІМ, бо вважаємо її гідним представником на ринку, а головне — надійним партнером. І ще в нас з'явилася друга форма спільної роботи. МІМ застрахував у VUSO своїх співробітників за програмою добровільного медичного страхування.

Надання страховки своїм фахівцям — це важливий пункт у сучасній корпоративній відповідальності. МІМ і VUSO підтримують його, адже з таким полісом співробітникам не доведеться витрачати свої сили й час на пошук фахівця. Професійні медичні асистенти зроблять усе для комфортного надання допомоги.

VUSO як відповідальний роботодавець піклується як про безпеку, так і про розвиток своїх фахівців. Сподіваємося на плідну співпрацю з нашим, уже постійним, партнером в особі бізнес-школи МІМ.

 

Цей вебсайт використовує cookies.
Залишаючись на сайті, ви погоджуєтесь з Політикою конфіденційності та Правилами щодо файлів cookie.

Приймаю

Підпишіться на розсилку та отримуйте спеціальні пропозиції!📣