СК «ВУСО» зробила весняний подарунок для всіх киян – еко-лавку на сонячній батареї! > СК«ВУСО»

СК «ВУСО» зробила весняний подарунок для всіх киян – еко-лавку на сонячній батареї! > СК«ВУСО»

24 квітня страхова компанія «ВУСО» встановила на Хрещатику лавку на сонячній батареї, аби кожен, прогулюючись в центрі Києва, міг зарядити свій телефон. Ми стали першою компанією, яка зробила такий подарунок киянам!

 Вбудовані USB-порти дозволяють заряджати 2 гаджета одночасно. Удень сонячна панель еко-лавки накопичує енергію, але навіть в похмуру погоду будь-хто зможе підзарядити свій телефон, плеєр або планшет завдяки вбудованому акумулятору. 

Ми знаємо, що сучасні смартфони і планшети розряджаються дуже швидко, і у кожного трапляються випадки, коли телефон розряджається в найбільш неочікуваний момент. Тому СК «ВУСО» вирішила підстрахувати всіх пішоходів і встановити еко-лавку з сонячною батареєю для підзарядки гаджетів. 

 

Відтепер ви можете брати свій зарядний пристрій з собою та завжди лишатися на зв’язку: підзарядитися можна просто відпочиваючи на нашій лавці прямо біля виходу з метро!

Еко-лавка на сонячній батареї – перший крок програми допомоги Києву від СК «ВУСО». В цьому році ми плануємо посадити в місті молоді дерева, провести загальнокорпоративні суботник, організувати програму підтримки дітям-сиротам. 

Цей вебсайт використовує cookies.
Залишаючись на сайті, ви погоджуєтесь з Політикою конфіденційності та Правилами щодо файлів cookie.

Приймаю

Підпишіться на розсилку та отримуйте спеціальні пропозиції!📣