СК «ВУСО» - надійний супутник за кордоном > СК«ВУСО»

СК «ВУСО» - надійний супутник за кордоном > СК«ВУСО»

  Для відкриття візи до багатьох країн світу, обов'язковою умовою є наявність полісу медичного страхування виїжджаючих за кордон. Це пов'язано з тим, що медична допомога за кордоном не із дешевих, і не кожен турист готовий понести непередбачені витрати в разі раптового захворювання або нещасного випадку. Маючи такий страховий поліс, мандруючий гарантовано отримає необхідну медичну допомогу і може бути впевнений в оплаті послуг страховою компанією. Але в суспільстві склалась спотворена думка про те, що при настанні страхового випадку за кордоном, страхові компанії не сильно поспішають виплачувати компенсацію. СК «ВУСО» змогла зарекомендувати себе як надійного супутника за кордоном, який надає реальну допомогу в складних ситуаціях.
  Випадок, який стався взимку цього року з 65-річною мешканкою Кіровограда, що придбала страховку, ще раз підтверджує її необхідність. Слід сказати, що дія поліса медичного страхування виїжджаючих за кордон, який придбала клієнтка, поширювався на ряд послуг, таких як лікування в умовах стаціонару, медичне транспортування, репатріацію, ритуальні послуги, телефонний зв'язок та інше.
  У грудні 2012 року жінка полетіла на запрошення своєї старшої дочки в Німеччину. І вже в січні 2013 року дочка, яка проживає в Німеччині, зв'язалась з Асистансом СК «ВУСО» і повідомила про те, що напередодні ввечері її мати доправили до стаціонару медичного закладу у зв'язку з паралічем руки внаслідок інсульту.
  В лікувальний заклад застрахована звернулась самостійно. Госпіталізація була організована без участі Асистансу СК «ВУСО» і про страховий випадок повідомили постфактум. Гарантом послуг в лікарні стала дочка застрахованої клієнтки.
  Клієнту було повідомлено, що для гарантії оплати послуг страховою компанією необхідно надати (факсом або електронною поштою) медичні документи, що підтверджують захворювання/діагноз, а також інформацію про попередню суму витрат, обсяг та термін лікування для узгодження всіх обставин випадку. Оскільки згідно з умовами договору, у випадку, якщо надання медичних та інших послуг не було погоджено Застрахованою особою або його представником з Асистансом СК «ВУСО», Страховик має право відмовити у виплаті страхового відшкодування.
  Документи надійшли в страхову компанію вже після виписки застрахованої зі стаціонару і через 2 місяці після настання страхового випадку, що є порушенням умов договору. Проте, враховуючи серйозність захворювання і велику суму витрат, після узгодження всіх питань з клієнтом і лікувальним закладом СК «ВУСО» прийняла рішення компенсувати жінці всі витрати на медичну допомогу після повернення в Україну. Сума страхового відшкодування в цьому випадку склала близько 80 000 грн.
  Страхування виїжджаючих за кордон - це компенсація медичних витрат, які можуть виникнути під час поїздки в результаті захворювання або нещасного випадку. Вартість цієї страховки для подорожі строком до 30 днів і покриттям 30 000 євро, складає в середньому 75 грн., але, як показує цей випадок, виплата, яку здійснила СК «ВУСО» в сотні разів перевищує витрати на придбання поліса. Взагалі, звичайно Вам вирішувати, які саме витрати доречніше і в яких ситуаціях, але як на мене - краще віддати 75 гривень і бути спокійним при виїзді за кордон. А Ви вирішуйте самі!
 
 

Цей вебсайт використовує cookies.
Залишаючись на сайті, ви погоджуєтесь з Політикою конфіденційності та Правилами щодо файлів cookie.

Приймаю

Підпишіться на розсилку та отримуйте спеціальні пропозиції!📣