СК VUSO та компанія Eldorado.ua розпочинають співпрацю

СК VUSO та компанія Eldorado.ua розпочинають співпрацю

Щоразу, купуючи вартісну техніку, виникає бажання застерегти себе від неприємних несподіванок та додаткових витрат, але ж передбачити все неможливо. Та компанії VUSO та ELDORADO.ua знайшли ефективне рішення цієї проблеми.

СК VUSO та мережа магазинів побутової техніки та електроніки Eldorado.ua надають клієнтам торгової мережі можливість швидко отримати страховий поліс під час покупки, не витрачаючи на це багато часу та зусиль. 

Відтепер ви можете скористатися послугою страхування від СК VUSO не відходячи від каси. Для цього потрібно попередити продавця про те, що ви бажаєте оформити страховку під час оплати товару. В такому випадку він додасть вартість страхового полісу до вашого чека.

Коли ви стали щасливим власником нового девайса та страхового поліса, можете бути впевнені, що отримаєте грошову компенсацію у випадку, якщо він зламається. Розбили екран ноутбука? “Втопили” свій телефон? А може коротке замикання чи перепади напруги зіпсували ваш холодильник або телевізор? Без паніки! СК VUSO допоможе вам в будь-який момент. 

ELDORADO.ua – українська мережа магазинів побутової техніки та електроніки представлена в офлайн і онлайн середовищі. Заснована 1999 року, як підрозділ однойменної мережі. У 2013 році  компанія стала на 100% українською. Тоді відбулось злиття з мережею "Технополіс". Відтоді ELDORADO.UA з повністю українським менеджментом – роздрібна мережа електроніки й побутової техніки №1 по товарообігу в Україні. Після злиття двох компаній новий власник залишив назву ELDORADO з латинською транслітерацією, як більш впізнавану. Наприкінці 2016 компанія змінила логотип на ELDORADOua.

СК VUSO є лідером у галузі страхування майна. Надійність і якість надання підтверджені успішною співпрацею з провідними українськими компаніями, зокрема і тими, які працюють у напрямку роздрібної торгівлі побутової техніки та електроніки. Компанія з двадцятирічним досвідом гарантує надання професійної допомоги у найкоротші терміни.

 

Цей вебсайт використовує cookies.
Залишаючись на сайті, ви погоджуєтесь з Політикою конфіденційності та Правилами щодо файлів cookie.

Приймаю

Підпишіться на розсилку та отримуйте спеціальні пропозиції!📣