Що таке Пряме врегулювання? > СК«ВУСО»

Що таке Пряме врегулювання? > СК«ВУСО»

   Аварія це завжди стрес. Він викликаний не тільки самим страховим випадком, але і його наслідками. Особливо якщо ви не винні. Попереду довгі тижні збору документів, подача заяви в страхову компанію винуватця, судовий розгляд і очікування виплати для ремонту авто. Як правило, це може затягнутися на термін від 90 до 120 днів після ДТП. Ніхто не готовий стільки чекати. А гроші на ремонт десь треба брати.

   Але ... в Україні працює система прямого врегулювання по обов'язковому страхуванню ОСЦПВ.

   Це означає, що Потерпілий в ДТП може звернутися за відшкодуванням збитку не в компанію де застрахований Винуватець, а до свого страховика у якого купив поліс автоцивілки.

   Своїм клієнтам страхові компанії платять набагато краще і швидше, адже потім страховку треба переоформити на наступний рік! Правда в проекті приймають участь всього 18 страхових компаній. Безумовно, страхова компанія VUSО учасник цієї системи.

   У чому перевага такої системи?

• Клієнт сам вибирає страхову компанію, яка виплатить йому страхове відшкодування;

• У своїй компанії виплати відбуваються швидше, як правило протягом 20-40 днів після ДТП проти 90-120 в компанії винуватця аварії;

• Клієнт отримує більш якісний сервіс, адже сумлінний страховик піклується про свого клієнта.

   На які ДТП поширюється «Пряме врегулювання»?

1. Пряме врегулювання поширюється на ДТП з двома (не більше) учасниками, коли однозначно встановлено провину одного з них. Таке ДТП оформляється або з використанням європротоколу, або із залученням співробітників поліції. ДТП, в яких не очевидна провина одного з учасників, регулюються відповідно до традиційного порядку.

2. Під Пряме врегулювання потрапляє тільки збиток, нанесений транспортним засобам. І не потрапляє збиток завданий життю і здоров'ю.

3. У обох учасників на момент ДТП є діючий поліс страхування ОСАГО від страховиків–членів Угоди про Пряме врегулювання.

4. Поліси учасників ДТП не містять виправлень в даних, які впливають на визначення факту наявності страхового забезпечення та його розмір (зокрема, в частині терміну страхування, ідентифікації забезпеченого транспортного засобу і франшизи).

5. У водіїв транспортних засобів-учасників ДТП відсутні ознаки алкогольного, наркотичного або іншого сп'яніння, або вони знаходяться під впливом лікарських препаратів, що знижують увагу та швидкість реакції.

   Чому важливо отримати поліс ОСАГО в страховій компанії VUSO?

   За дев'ять місяців поточного року компанія VUSO врегулювала за системою прямого врегулювання 169 ДТП. Всі відшкодування було виплачено в строк до 20 днів. Наші аварійні комісари допоможуть організувати ремонт в найкоротші терміни у перевірених СТО, з гарантією якості ремонту. І ця послуга абсолютно безкоштовна для наших клієнтів!

Цей вебсайт використовує cookies.
Залишаючись на сайті, ви погоджуєтесь з Політикою конфіденційності та Правилами щодо файлів cookie.

Приймаю

Підпишіться на розсилку та отримуйте спеціальні пропозиції!📣