Збір коштів на гуманітарну допомогу українцям > СК«ВУСО»

Збір коштів на гуманітарну допомогу українцям > СК«ВУСО»

Щодня війна в Україні змушує тисячі людей тікати від загрози та залишати свої домівки, більшість з них – незахищені верстви населення: люди з інвалідністю та діти, які втратили батьків. В таких обставинах головне – підтримка для тих, хто цього потребує. До цієї місії доєдналась громадська організація “Airlight”, яка робить все для надання необхідної допомоги.

 

З 2015 року організація працює в таких напрямках:

  • гуманітарна допомога (охоплено понад 1500 тис.осіб);
  • правова підтримка (понад 350 осіб);
  • соціальна підтримка (понад 600 осіб);
  • реабілітація від отриманих поранень (понад 100 осіб);
  • практична допомога з оформлення груп інвалідності (понад 250 осіб);
  • пряма допомога дітям (понад 100 осіб);
  • підготовка матеріалів при зверненні до судових інстанцій з позовами щодо відшкодування моральної та матеріальної шкоди (понад 80 осіб).

Війна в Україні спричинила найбільшу кризу біженців у Європі з часів Другої світової війни. Завдяки донорам і прихильникам організація змогла діяти швидко, забезпечуючи їжу, притулок, медичну реабілітацію і захист постраждалим внаслідок воєнних дій.

 

Страхова компанія “VUSO” підтримує діяльність ГО “Airlight” і закликає вас приєднатися до збору коштів для надання цивільним громадянам потрібних засобів для повноцінного життя.

 

Здійснити переказ коштів на рахунок ГО “AIR LIGHT” можна за посиланням.

 

ГО «Airlight» підтримано та зарекомендовано УВКБ ООН, Моніторинговою місією ООН, Мінреінтеграції, Мінсоцполітики, Держстатом та Національною Асамблеєю людей з інвалідністю.

 

Детальніше про діяльність «Airlight» можна дізнатися на офіційному сайті організації, а також на її сторінках у Фейсбуці та Інстаграмі.

Цей вебсайт використовує cookies.
Залишаючись на сайті, ви погоджуєтесь з Політикою конфіденційності та Правилами щодо файлів cookie.

Приймаю

Підпишіться на розсилку та отримуйте спеціальні пропозиції!📣