Новини M&A від VUSO та АСКА > СК«ВУСО»

Новини M&A від VUSO та АСКА > СК«ВУСО»

22 березня 2023 року під час загальних зборів ПрАТ “ВУСО” та ПрАТ “УАСК АСКА” було прийняте рішення про приєднання страхової компанії “АСКА” до VUSO і подальшу роботу під єдиним брендом.

Внаслідок цього всі активи та зобов’язання переходять до VUSO, що гарантує клієнтам АСКА повноцінний страховий захист. 

Процес приєднання розпочався у грудні 2022 року. Попри умови воєнного стану та труднощі, пов’язані з ними, процедура реорганізації відбулась і станом на сьогодні вже завершена. 

Цей крок дозволив збільшити присутність VUSO у корпоративному сегменті ринку страхування, а також створити великого гравця з українським капіталом серед страховиків. Позитивні наслідки об’єднання можна спостерігати у незалежних рейтингах, зокрема по ДМС, “Зеленій картці” та страхуванню майна від вогневих ризиків, розповів Голова Наглядової Ради VUSO Михайло Назарчук.

Відтак АСКА подала запит на відкликання останньої ліцензії на здійснення страхування та виключення з Державного реєстру фінансових установ.

Нагадаємо, що інформація про погодження попередньої домовленості про придбання “УАСК АСКА” акціонерами VUSO була оприлюднена у 2021 році. Вже 24 серпня 2022 року акціонери VUSO оголосили про придбання СК “АСКА”.

Збільшуємо горизонти і рухаємось вперед! Слава Україні!

Цей вебсайт використовує cookies.
Залишаючись на сайті, ви погоджуєтесь з Політикою конфіденційності та Правилами щодо файлів cookie.

Приймаю

Підпишіться на розсилку та отримуйте спеціальні пропозиції!📣