Новий продукт «КАСКО mini» > СК«ВУСО»

Новий продукт «КАСКО mini» > СК«ВУСО»

  Страхова компанія «ВУСО» випустила на ринок абсолютно новий страховий продукт «КАСКО mini». Суть даного продукту - це «Автоцивілка на Ваш автомобіль». У випадку ДТП, в якому Ви винні, по КАСКО mini буде відремонтовано Ваш автомобіль - так само, як за полісом автоцивілки, автомобіль, який Ви пошкодили.
  Слід зазначити, що за короткий період даний продукт добре зарекомендував себе на ринку. Успіх «КАСКО mini» пояснюється тим, що Ви маєте можливість за незначну суму застрахувати найпоширеніший ризик - ДТП (дорожньо-транспортна пригода).
  Приємним та немаловажним моментом є і той факт, що в КАСКО mini спрощена система виплат страхового відшкодування. Вам не доведеться витрачати багато часу і сил при настанні страхового випадку, тому як прийняття рішення та виплата відшкодування здійснюється всього за 15 робочих днів.
  Найважливішою і безумовною перевагою даного продукту служить його приваблива вартість - від 650 грн. на рік. Захист Вашого автомобіля обійдеться вам всього від 1,8 грн. на день.
  Купуючи «КАСКО mini» всього від 650 грн. Ви забезпечите свій спокій на дорозі і при цьому ваш гаманець буде Вам вдячний!
  Додаткову інформацію про страховий продукт «КАСКО mini» Ви можете отримати, звернувшись до консультантів у Вашому місті або зателефонувавши за безкоштовним номером інформаційної підтримки: 0 800 50 37 73.

Цей вебсайт використовує cookies.
Залишаючись на сайті, ви погоджуєтесь з Політикою конфіденційності та Правилами щодо файлів cookie.

Приймаю

Підпишіться на розсилку та отримуйте спеціальні пропозиції!📣