Як вигідно купити КАСКО online? > СК«ВУСО»

Як вигідно купити КАСКО online? > СК«ВУСО»

Online страхування з кожним днем набирає все більшої популярності. В першу чергу ми згадуємо про страхування Автоцивілки online. Однак, не варто забувати і про найдовший за часом, і дорогий вид страхування - КАСКО, який вимагає особливої уваги при виборі.

Чому слід купити КАСКО online?

  • Економія часу. Щоб оформити договір в офісі страхової компанії Вам знадобитися куди більше часу, ніж при заповненні форми через інтернет. Плюс до всього, Вам не треба витрачати час на поїздку в страхову компанію. Особливо якщо мова йде про оформлення КАСКО в Києві.
  • Економія грошей. Ні для кого не секрет, що покупка товарів і послуг через інтернет значно дешевше. Теж саме можна сказати і про КАСКО. Купити КАСКО через інтернет не тільки зручно, але й значно дешевше.
  • Online простіше. Проста і зручна форма дозволить швидко зробити розрахунок, заповнити інформацію про себе, автомобільі і оплатити online. Всього три кроки. У разі виникнення якихось питань завжди можна звернутися до менеджера в чаті або замовити зворотний дзвінок.
  • Офіційно.Оформляючи договір страхування на vuso.ua, ви купуєте його на офіційному сайті СК ВУСО. Компанія працює на страховому ринку України з 2001 року і має всі необхідні ліцензії. Є провідним гравцем на ринку автострахування України. Компанія гарантує своїм клієнтам якість надаваних послуг.
  • Зручно. На сайті можна знайти три пакети, які повністю відповідають своїм назвам - "Економ", "Стандарт" і "VIP". Все що залишається - це ввести свої дані і дані свого автомобіля. У разі якщо жоден з варіантів не підійшов можна написати менеджеру в чаті або замовити зворотний дзвінок. Менеджер підготує Вам індивідуальний тариф.

На що звернути увагу при покупці КАСКО? 

  • На "Ім'я". Компанія як мінімум повинна входити в ТОП 20 компаній зі страхування КАСКО в Україні.
  • На активність. Якщо компанія активна і перебувати на слуху довгий час, значить у неї є довгострокові цілі. Вона розвивається і в майбутньому можна бути спокійним за свої виплати.
  • Наявність ліцензій на добровільне страхування наземного транспорту.
  • На умови страхування. Уважно вивчіть договір страхування і поставте всі питання менеджеру до укладення договору страхування.
  • На зручність. Що робить компанія, щоб спростити процес оформлення договору страхування наземного транспорту?

Цей вебсайт використовує cookies.
Залишаючись на сайті, ви погоджуєтесь з Політикою конфіденційності та Правилами щодо файлів cookie.

Приймаю

Підпишіться на розсилку та отримуйте спеціальні пропозиції!📣