Стрімкий ривок в автострахуванні > СК«ВУСО»

Стрімкий ривок в автострахуванні > СК«ВУСО»

 Восени 2012 року страхова компанія «ВУСО» була відзначена у ІI Всеукраїнському конкурсі «Лідер у сфері автокредитування, автострахування та супутніх послуг - 2012» перемогою в номінації «Автостраховик року - 2012».
     Підтвердженням цієї нагороди стало те, що за підсумками дев'яти місяці 2012 року СК «ВУСО» увійшла в 10-ку лідерів українського ринку з автострахування* і цим в черговий раз довела, що по праву займає лідируючі позиції на ринку.
 
    Страхова компанія «ВУСО» за дев'ять місяці 2012 року виплатила своїм клієнтам понад 84,1 млн. грн., Що на 59,7 млн. грн. більше ніж за аналогічний період 2011 року.
   Всі ці досягнення стали можливими не тільки завдяки згуртованій команді професіоналів СК «ВУСО», але і звичайно ж партнерам і клієнтам.
    Страхова компанія «ВУСО» дякує кожному клієнту і партнеру за довіру виявлену компанії і в свою чергу ми будемо робити все можливе, щоб наш сервіс задовольнив кожного на 100%, а наші партнерські відносини міцніли з кожним роком.

 

*За даними рейтингу Insurance Top "ТОП50 на ринку добровільного страхування наземного транспорту за 9 місяців 2012 року».

Цей вебсайт використовує cookies.
Залишаючись на сайті, ви погоджуєтесь з Політикою конфіденційності та Правилами щодо файлів cookie.

Приймаю

Підпишіться на розсилку та отримуйте спеціальні пропозиції!📣