Страхова компанія VUSO і Бізнес-школа МІМ почали спільну програму навчання персоналу > СК«ВУСО»

Страхова компанія VUSO і Бізнес-школа МІМ почали спільну програму навчання персоналу > СК«ВУСО»

Страхова компанія VUSO і Бізнес-школа МІМ уклали договір на навчання фахівців страхової компанії за чотирма програмами:

• pre-MBA "Управління бізнес-процесами";

• pre-MBA "Маркетинг";

• pre-MBA "Управління фінансами".

Першими слухачами стали співробітники, у яких стаж роботи в компанії більше п'яти років. Вони розпочнуть навчання в листопаді 2019 року.

Основні цілі такого навчання - отримання актуальних знань із логіки розвитку сучасних бізнес-процесів, оволодіння сучасними технологіями бізнес-адміністрування та командної роботи.

«Сьогодні ми досягли певних успіхів, але це не привід зупинятися. Для досягнення амбітних цілей, які ставить перед собою компанія і вирішення складних управлінських завдань, нам необхідно вчитися і розвивати кадровий потенціал компанії. Потрібні знання, досвід, сучасні практики управління компанією і тоді, навіть сама смілива ідея, буде реалізована найкращим способом »-підкреслив голова правління страхової компанії, Андрій Артюхов.

Навчання за програмами триває шість місяців. Після успішного складання іспитів слухачі отримають диплом міжнародного зразка.

Для розвитку персоналу страхова компанія вибрала Бізнес-школу МІМ як надійного ділового партнера з високим рівнем ділової репутації і тридцятирічним досвідом роботи з корпоративними партнерами.

Бізнес-школа МІМ має найбільшу кількість міжнародних акредитацій і партнерських зв'язків з провідними асоціаціями бізнес-освіти і бізнес-школами світу.

Три роки поспіль, згідно з міжнародним рейтингом EDUNIVERSAL, МІМ утримує перше місце в Україні, підтверджуючи свій статус бізнес-школи №1.

МІМ - це навчання практикою: бізнес-симуляції, ділові ігри, «живі кейси», консультаційні та індивідуальні проекти, засновані на проблемах реального бізнесу. Міжнародні партнерські зв'язки Бізнес-школи дають представникам українського бізнесу можливість обміну управлінським досвідом з колегами з США, ПАР, Західної Європи та Азії.

Цей вебсайт використовує cookies.
Залишаючись на сайті, ви погоджуєтесь з Політикою конфіденційності та Правилами щодо файлів cookie.

Приймаю

Підпишіться на розсилку та отримуйте спеціальні пропозиції!📣