СК «ВУСО» - Лідер страхового ринку - 2012 > СК«ВУСО»

СК «ВУСО» - Лідер страхового ринку - 2012 > СК«ВУСО»

 14 березня 2013 року в конференц-залі «Тріумфальний» готельного комплексу «Київ» відбулась урочиста церемонія нагородження лауреатів IV Всеукраїнського конкурсу «Лідер страхового ринку - 2012» за версією журналу «Банкиръ». Конкурс проводився серед страхових компаній, які отримали ліцензію Національної комісії України, що здійснює державне регулювання ринків фінансових послуг на страхову діяльність. У номінації «Лідер інтернет-продажів у страхуванні» здобула перемогу страхова компанія «ВУСО».
  На урочистій церемонії нагородження лауреатів були присутні представники органів державної влади і управління, Ліги страхових організацій України, акредитовані в Україні дипломати, представники вітчизняних страхових компаній і українських банків, партнери та клієнти страхових компаній і провідних українських банків, представники ЗМІ.
  «Нагорода СК «ВУСО» по праву заслужена, оскільки наша компанія є однією з провідних страхових компаній України, що здійснює свою діяльність протягом більше 11 років і надає повний спектр страхових послуг. СК «ВУСО» у своїй діяльності прагне використовувати інноваційні технології, які значно полегшують і спрощують процес страхування. Саме з цією метою був створений зручний інтернет-сервіс, що дозволяє будь-якій людині придбати страховий поліс, не виходячи з дому. За впровадження і просування альтернативних каналів доступу до страхових продуктів компанія стала переможцем у цій номінації. Це говорить про те, що ми рухаємось в правильному напрямку і вже в найближчий час наші клієнти зможуть скористатися кращим в Україні онлайн-сервісом від СК «ВУСО».

Голова ради Ліги страхових організацій України (ЛСОУ) Філонюк Олександр Феодосійович (ліворуч), Директор з маркетингу ПАТ СК «ВУСО» Ратанов Борис Вікторович (праворуч).

Цей вебсайт використовує cookies.
Залишаючись на сайті, ви погоджуєтесь з Політикою конфіденційності та Правилами щодо файлів cookie.

Приймаю

Підпишіться на розсилку та отримуйте спеціальні пропозиції!📣