Купити поліс ОСЦПВ тепер ще простіше: СК «ВУСО» та мережа АЗК «БРСМ-Нафта» запустили сервіс онлайн-покупки полісів ОСЦПВ > СК«ВУСО»

Купити поліс ОСЦПВ тепер ще простіше: СК «ВУСО» та мережа АЗК «БРСМ-Нафта» запустили сервіс онлайн-покупки полісів ОСЦПВ > СК«ВУСО»

 

З 31 березня 2016 року страхова компанія «ВУСО» розпочала спільний проект з мережею АЗК «БРСМ-Нафта». Тепер Ви можете купити поліс ОСЦПВ на основному сайті Компанії «БРСМ-Нафта» www.brsm-nafta.com і на сайті лояльності brsm-plus.com.

 

Ми розуміємо, як Ви цінуєте свій час і як важливо вчасно оформити поліс обов'язкового страхування автоцивільної відповідальності. Саме тому СК «ВУСО» та «БРСМ-Нафта» розробили сервіс, за допомогою якого можна розрахувати вартість поліса для свого автомобіля, оформити та оплатити замовлення онлайн, не виходячи з дому чи офісу. А поліс доставлять у зручний для Вас час і місце абсолютно безкоштовно.

 

Купуючи поліс ОСАГО онлайн від СК «ВУСО», Ви не тільки заощаджуєте час, але й гарантуєте свій спокій, оскільки користуєтеся послугами лідера інтернет-продажів в страхуванні. Крім того, користуючись цим сервісом, Ви отримуєте знижку в 20% вартості поліса ОСЦПВ!

 

Національна мережа «БРСМ-Нафта» – це 166 сучасних автозаправних комплексів, розташованих по всій території України. Тепер через сайт цієї мережі Ви можете придбати поліс ОСЦПВ СК «ВУСО» – лідера моторного страхування в Україні.

 

Цей вебсайт використовує cookies.
Залишаючись на сайті, ви погоджуєтесь з Політикою конфіденційності та Правилами щодо файлів cookie.

Приймаю

Підпишіться на розсилку та отримуйте спеціальні пропозиції!📣