5 головних питань, на які ви повинні знати відповіді перед покупкою КАСКО > СК«ВУСО»

5 головних питань, на які ви повинні знати відповіді перед покупкою КАСКО > СК«ВУСО»

Головні критерії вибору КАСКО: надійність страхової компанії, якість її сервісу та умови договору страхування. Якщо ви дасте відповідь на 5 основних питань, договір КАСКО гарантовано буде відповідати вашим очікуванням від страхової послуги.

1. Який страхової компанії можна довіряти?

Компанії, яка на ринку мінімум 7-10 років, з хорошою репутацією і фінансовою стабільністю. Якщо страхова компанія пережила економічну кризу 2008-2009 років, то у неї більше шансів залишитися на плаву і при нинішньому. Якщо клієнти, аналітики і преса відгукуються про компанію позитивно, їй можна довіряти.

Стабільні компанії регулярно виплачують клієнтам компенсації. Наприклад, компанія «ВУСО» виплатила 15,8 млн. грн. (за всіма видами страхування) за перший квартал 2016 г. Також зверніть увагу, наскільки активи організації перевищують її страхові резерви. У «ВУСО» чотирикратний запас коштів на виплату страхових компенсацій.

2. Як впливає досвід водіння на вибір франшизи?

Водії вибирають КАСКО, спираючись на свій досвід водіння. Люди, які за кермом багато років, водять машину впевнено і не бояться її пошкодити. Вони вибирають КАСКО з франшизою, щоб заощадити на страховці. Новачки, особливо власники дорогих іномарок, вважають за краще, повне КАСКО - без франшизи. Через недосвідченість вони можуть пошкодити машину «на рівному місці». Наприклад, подряпати бампер при паркуванні.

3. Як оцінити якість сервісу компанії?

Дізнайтеся думку клієнтів про компанію в соціальних мережах і на сайтах відгуків. Не звертайте увагу на коментарі, написані в дусі «все чудово!» І без опису подробиць. Відгуку можна довіряти, якщо людина розповідає особисту і не в усьому позитивну історію.

Враження від візиту в офіс для укладення договору складається з дрібниць: ввічливості співробітників, прохолоди в літню спеку. Турботу складно описати, але легко відчути. У відгуках не побуваєте  в офіс компанії.

4. Якими бувають приховані обмеження в договорах?

Страховик може відмовити клієнту у виплаті, якщо оцінить ДТП, як не страховий випадок. Приводом для відмови іноді є порушення клієнтом обмежень в договорі. Багато страховиків використовують такі обмеження:

  • поїздки з шинами, що не відповідають сезону;
  • подія поза територією дії договору (наприклад, за кордоном);
  • порушення деяких правил дорожнього руху (небезпечний обгін, перетин подвійної смуги) та ін.

Більшість обмежень в договорах КАСКО зазвичай цілком розумні. Водієві слід дотримуватися правил водіння і обережно поводитися за кермом.

5. Як отримати виплату без довідок з поліції?

Страховики ведуть боротьбу за кожного клієнта. Тому в умовах договору КАСКО зустрічаються не тільки обмеження, але і бонуси. Один з них - компенсація збитків без звернення до поліції та інших компетентних органів. Так, клієнти компанії ВУСО з 10 серпня більше не зобов'язані пред'являти довідку з поліції для отримання страхового відшкодування.

Цей вебсайт використовує cookies.
Залишаючись на сайті, ви погоджуєтесь з Політикою конфіденційності та Правилами щодо файлів cookie.

Приймаю

Підпишіться на розсилку та отримуйте спеціальні пропозиції!📣